Торонто разплака Картър и не прости на Мемфис (видео)


Торонто разплака Картър и не прости на Мемфис (видео)
(USA Today)
20-11-2014 09:52

Видео с изявите на крилото от годините му в Раптърс го разчувства


ДеМар ДеРозан вкара 21 точки, а Терънс Рос 14 от своите 16 в последната част за победата на Торонто Раптърс над Мемфис Гризлис с 96-92 у дома. Преди мача петима от играчите на гостите прекараха стомашен вирус и това ги остави без няколко основни имена, което повлия сериозно.


Торонто изоставаше с 6 точки в края на третата част, но набързо тимът обърна в своя полза. Мемфис отново поведе, а при 2.49 до края резултатът бе изравнен. Гасол обаче изпусна два наказателни удара, а Кайл Лаури веднага отговори с кош последван от грешка за гостите. След това и двата тима сбъркаха преди Лаури да подпечата успеха.


Марк Гасол завърши с 22 точки и 12 борби за Мемфис, а Зак Рандолф се отчете с 18 и 18.


По средата на първата част се случи и най-прочувственият момент. Като част от юбилейния 20-и сезон за Торонто, от клуба са решили да почетат всеки свой бивш играч, който гостува в Канада. Този път дойде ред на Винс Картър, който бе лицето на тима между 1998 и 2004 година. След напускането му при всяко негово завръщане той бе освиркван, а в началото на пуснатото видео отново бе така. Това обаче продължи кратко, след което цялата зала стана на крака и аплодира бившият си любимец. Това накара Картър да се разплаче и да благодари на феновете.

 

 


Тагове: Торонто, Мемфис, Винс Картър
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи