Баскетболът отново събра елита на Русе


Баскетболът отново събра елита на Русе
29-10-2014 11:48

Баскетболът събра елита на Русе за пореден път. Спортът, донесъл 4 златни шампионски титли и 4 Купи на България на града за последните години в момента е обединен в БК Дунав Русе.

 

Той продължава да обединява и все повече представители на елита на крайдунавския град, следвайки своята максима, че успешният бизнес трябва да върви ръка за ръка с успешния спорт, представящ Русе на високо ниво.

 

Това се случи и на поредната ВИП Гала вечер, организирана от ръководството на Баскетболен клуб Дунав Русе. Сред присъстващите в Канев център Русенски университет имаше представители на един от новите партньори на клуба - домакините от Русенския университет в лицето на доц. д-р Борислав Ангелов и проф. Велизар Павлов, ръководители на институции и някои от най-успешните бизнес организации в града и региона. Те се срещнаха с ръководството на клуба, „ВИП клуб“-а към него, треньорите на мъжкия и женския отбор Николай Господинов и Георги Божков, както и специалистите, които се занимават с подготовката на момчетата и момичетата от школата.

 

Основната тема естествено бе баскетболът в града и възможностите за неговото развитие. Един от крупните бизнесмени в Русе и нови приятели на клуба дори се ангажира да осигури официални костюми на дамския и мъжкия отбор.

 

Младежите от „JUMP Project“ пък внесоха нова свежа нотка в събитието. Те презентираха своята идея за тренинги на свои връстници, с които да се преодолее оформилата се дупка между образованието и професионалната реализация с повече увереност в собствените сили.

 

Украшението на вечерта бяха баскетболистките на Дунав 8806, които блеснаха с официални и спортно-елегантни облекла. Не липсваха и фотосесии с шампионките, които се бяха превърнали във фотомодели. Това важеше и за състезателите от мъжкия отбор, които също не страдаха от липса на внимание.

 

Снимки от събитието вижте ТУК

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Дунав Русе, Дунав 8806
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи