Тити Папазов: Чакаме до петък Балкан да реши за Станимир Маринов


Тити Папазов: Чакаме до петък Балкан да реши за Станимир Маринов
28-10-2014 23:39

Днес се проведе още една среща между ръководствата на Балкан, Левски и НБЛ относно казуса на Станимир Маринов, който поиска разтрогване на договора си с Балкан. След нея се оказа, че ръководството на клуба трябва да реши при какви условия ще прекрати договора на състезателя.

 

Ето какво каза Тити Папазов след срещата:

Доволни сме днес от срещата, но се надяваме да има резултат. Ще изчакаме до петък ръководството на Балкан да даде предложение за решаването на проблема и да се стигне до някакъв компромисен вариант, в който той може да играе. Когато няма резултат, ще мислим какво да правим. Има правила в държавата и трябва да се спазват. На това ще разчитаме. Каквото е трябвало, ние сме го направили. Лигата прояви добро отношение, страните от Ботевград дойдоха изслушаха и ще вземат становищата на техния Управителен съвет.”

 

Както знаете малко преди началото на сезона ръководството на НБЛ отказа да картотекира състезателя в синия клуб, тъй като е било предоставено доказателство, че той все още има действаш договор с Балкан. След отказа им, гардът обжалва решението пред Арбитражната комисия към БФБ, но и правната комисията отказа картотека на състезателя.

 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Станимир Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи