Барселона срази италианския шампион в Милано (видео)


Барселона срази италианския шампион в Милано (видео)
24-10-2014 14:29

Испанският шампион Барселона постигна втора победа в група C от Евролигата.

 

Късно снощи в Милано каталунците се наложиха над италианския шампион Емпорио Армани със 78-63, след като вкараха 11 тройки в мача, а от тима им отсъстваше звездата Наваро. Така Барса вече има две победи, докато италианците няма нито един успех до момента. В следващия мач Барса посреща Туров, а Армани гостува на Байерн Мюнхен.

 

Италианският гранд започна по-силно мача като поведе в резултата значително, но в края на първата част тимът на Шави Паскуал обърна и поведе с 3 точки. През втория период каталунците увеличиха преднината си и на полувремето отново бяха напред с двуцифрена преднина при 45-32. Серия от 7-0 направиха италианците в началото на третата част, за да намалят изоставането си, но в края отново не успяха да се противопоставят на испанския гранд и да спрат устрема им от тройката. Тимът на Барселона реализира 11/21 (52.4%) от линията за три точки, докато италианците едва 3/21 опита.

 

В другите мачове от група C Байерн Мюнхен записа първа победа като се наложи над Панатинайкос с 81-75, а Фенербахче прегази Турор като гост с 91-76.

 

Алехандро Абринес бе най-резултатен за победата на Барселона с 21 точки (5/5 от линията за три точки), Тибор Плайс се отчете с 16, а Дешон Томас реализира 12 точки и 5 борби.

 За Армани с най-много 15 точки завърши Даниъл Хакет. По 11 записаха Александро Джентиле и Смардо Самюълс.  Джентиле направи освен това и 8 асистенции и овладя 7 борби.

 

 


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ЕМПОРИО АРМАНИ МИЛАНО - БАРСЕЛОНА

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА С НА ЕВРОЛИГАТА


ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПИТЕ НА ЕВРОЛИГАТА


__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Евролига, Барселона, Емпорио Армани
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи