И сините феи поканиха феновете в Русе (видео)


И сините феи поканиха феновете в Русе (видео)
22-10-2014 15:32

Жените на Дунав 8806 с послание към феновете

 

Нова мода завладя баскетболистите у нас. Тя се състои в това играчите да канят зрителите на своите мачове с по-специални послания. Не, че не сме го виждали и преди, но този сезон стана още по-интересно. Било чрез видео, писмо или нещо друго, няма значение. Отборите определено започнаха да отделят все по-голямо внимание на своя шести играч – публиката и това заслужава своите адмирации. Затова и ние от BGbasket.com също ще ви правим свидетели на техните послания.

 

След като преди седмица състезатели от мъжкия тим на Дунав се обърнаха със специално обръщение към феновете в Русе, за да ги поканят на своя първи домакински мач от А група, днес това направиха и състезателките от женския тим.

 

В кампанията на своите колеги днес се включиха "Сините феи" - Виолина Кочева, Маргарита Илиева, Деляна Коева и Зорница Костова. В неделя на 26 октомври момичетата на Георги Божков ще започнат защитата на шампионската титла срещу тима на  Хасково 2012 от 18:00 часа в залата в русенския квартал "Здравец".

 

Билетиете за мача ще са с цени между 3 и 5 лв.
От клубното ръководство припомнят, че билетите от 5 лв. за последния ден от предсезонния турнир за „Купа Русчукъ“ ще важат и за мача с Хасково 2012. Желаещите да запазят местата си обаче ще трябва да потвърдят това по време на предварителната продажба в „Куриерски център ПРАТКИТЕ“ на 23 и 24 октомври, от 18:00 до 20:00 часа.

 

Вижте тяхното обръщение:

 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Дунав 8806, НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи