Левски отчете приходи от продажбата на билети


Левски отчете приходи от продажбата на билети
(сн. lap.bg)
21-10-2014 13:00

Левски отчете добри приходи от продажбата на билети от домакинството си срещу Будучност в Адриатическата лига, на което феновете подкрепиха по страхотен начин отбора и морално, и със закупуването на пропуски за мача.

 

В касата на "синия" клуб влязоха постъпления от близо 3500 лева, като продадените билети бяха почти 700. Това надхвърли с една трета обичайните продажби за срещите на баскетболния тим.

 

Продажбата на сезонни карти за Адриатическата лига също върви отлично, и през изминалата седмица повече от 30 души се сдобиха със своя. Бройката на закупени карти вече стига 50.

 

Картите са с цена 40 лева и включват всички домакинства от Адриатическата лига. Карти могат да се закупят от офиса на тръста на ул. Юри Венелин 32 в София, от магазините на „Герена” – ул. „Тодорини Кукли” 47 и на НКП на бул. „Тодор Александров” 23 и офисите в зала „Универсиада”.

 

Левски предлага и специални т.нар. VIP карти с цена от 1000 лева, за всички, които искат да помогнат с повече финанси клуба.

 

Скоро очаквайте всички карти и в bazar.bg, както и други начини да подадете ръка на Левски!

 

Левски иска още веднъж да изкаже своята благодарност към всеки, заел своето място на трибуните в неделя, и подкрепил „синята“ кауза!

 

Следващото домакинство е на 28 (октомври) от НБЛ срещу Ямбол, а на 1 (ноември) "сините" приемат Кърка Ново место в Адриатическата Лига!


Тагове: Левски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи