Стефка Митева блести в Румъния


Стефка Митева блести в Румъния
17-10-2014 17:19

Страхотен мач за Митева в Румъния

 

Отборът на Стефка Митева Александрия спечели четвъртия си мач в румънското първенство. Тимът на българската се наложи над румънския ICIM Арад с 67-54 след много силно представяне на нашата състезателка. За победата на своя тим българката се отчете с 9 точки, но овладя цели 22 борби и направи 4 асистенции, като завърши с 28 коефициент на полезно действие. До момента нейният отбор има 3 победи и 1 загуба в първенството.

 

В началото на мача Александрия започна убедително като след първата част бе с 10 точки напред. През втория период тимът на Арад обърна резултата и отбеляза 23 точки срещу само 8 за тима на Стефка Митева. Така на полувремето те изоставаха с 6 точки. . В третия период Александрия се върнаха в мача и допуснаха съперникът да отбележи само 4 точки. Така те успяха отново да върнат водачеството си, което да задържат до края на мача и да се поздравят с успех. 

 

Това е поредният силен мач за българката, която за 4 изиграни мача до момента има средно по 9.8 точки на мач, 11.5 борби, 2.5 асистенции и ефективност средно на мач по 17.3 пункта.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Стефка Митева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи