Тони Дечев: Знаем къде отиваме да играем и сме готови


Тони Дечев: Знаем къде отиваме да играем и сме готови
(сн. lap.bg)
02-10-2014 11:02

Левски тръгна тази сутрин за Белград, където утре вечер ще дебютира в Адриатическата лига. "Сините" гостуват на градна Цървена Звезда в зала "Пионир", като това ще е и откриването на сезона в турнира. Ето думите на изпълняващия длъжността треньор Тони Дечев минути преди тимът да напусна България:


"Смятам, че отборът е подготвен добре. Имаме кадрови проблеми с Ники Върбанов, който остана извън групата, и с Брандън Хийт, който има разтежение на бедрото. С нас пътува и Христо Захариев, който също има проблем, но вероятно ще играе. Станимир Маринов също тръгва, но той пък няма картотека и общо взето това са ни кадровите проблеми.


Цървена Звезда, независимо че е съставен от доста млади играчи, които са евентуални бъдещи звезди на сръбския баскетбол, е все пак окомплектован за Евролигата и е един много силен отбор. Имат амбиции да спечелят Адриатическата лига. Ние обаче знаем къде отиваме да гостуваме и сме готови. Те са един сериозен отбор, който ще играе здраво, тъй като е откриване и е пред собствена публика. Очаквам един тежък мач.


Това ще бъде първият ни тест. Ние също имаме много млади играчи, които не са участвали в такива мачове, но е добре, че няма да ни тегне напрежението от това, че трябва задължително да победим, а единствено, че трябва да играем добре и да се представим на ниво и хората да имат добри първи впечатления от нас. Това се надявам да ни помогне да играем на ниво в тази среща."


Тагове: Адриатическа лига, Левски, Тони Дечев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи