Левски без Ники Върбанов в Сърбия


Левски без Ники Върбанов в Сърбия
(сн. Sportsimages.bg)
01-10-2014 18:26

Станимир Маринов все още е без картотека


Левски ще трябва да се оправя без Николай Върбанов за първата си официална среща за новия сезон. Тя е в петък от 19.00 часа в Белград и е гостуване на гранда Цървена Звезда в първи кръг от Адриатическата лига.


Центърът на "сините" е с травма в глезена от известно време и не е тренирал. Той няма да е напълно възстановен за срещата в петък, но надеждите са, че ще играе в първото домакинство на левскарите, което е през следващата седмица срещу Мега Визура. Това ще остави Левски единствено с Милян Пупович на позицията център.


С тима за Белград ще пътува и Станимир Маринов. Неговите взаимоотношения с Балкан все още не са изяснени, но въпреки това щабът има надежди той да излезе срещу Звезда. Гардът е без картотека, но има още време до двубоя и ще има опити той да бъде уреден. Евентуално неучастие на Маринов ще е проблем за Тони Дечев, тъй като така Левски ще остане с Брандън Хийт, който освен, че не е във форма, има и проблеми в бедрото, както и с Деян Карамфилов, който пък няма опит в подобни срещи на плеймейкърската позиция.


Тагове: Адриатическа лига, Левски, Брандън Хийт, Станимир Маринов, Николай Върбанов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи