Втора победа за Левски след началото на подготовката (видео)


Втора победа за Левски след началото на подготовката (видео)
19-09-2014 20:10

Левски спечели и втората си контролна среща.

 

Шампионите от Левски спечелиха втория мач от началото на подготовката си срещу сръбския отбор ОКК Константин (Ниш). Сините спечелиха двубоя с 82-68 след оспорван мач и силна четвърта част. Много добър мач направи и новото попълнение Милян Пупович, който реализира 27 точки. Брандън Хийт се включи днес, а в мача не взе участие Николай Върбанов заради контузия в глезена.

 

Гостите от Ниш започнаха по-добре като поведоха с 6-2, но малко след това домакините от Левски успяха да изравнят в резултата и да спечелят първата част с малка преднина.

 

“Сините” започнаха силно втората четвърт със серия от 10-2, но след 5 минути игра резултатът бе изравнен и така двата отбора излязоха в почивка при 2 точки аванс за гостите от Сърбия.

 

Третата част бе доста оспорвана, като на няколко пъти отборите си размениха водачеството. В последната четвърт домакините от Левски натрупаха убедителна преднина от 17 точки и така лесно успяха да спечелят мача, реализирайки цели 25 точки срещу 15 на съперника. 

 

Домакините реализираха 22 точки след грешки на противника, докато сърбите 13. Сините вкараха и 17 точки от бърза атака, срещу само 5 на съперника. Шампионите от Левски бяха по-добри и от наказателната линия като показаха висок процент - 22 от 29 опита (76%) срещу 11/20 (55%) за гостите от Ниш. 

 

Най-резултатен за победата на сините беше новото попълнение Милян Пупович, който реализира 27 точки и 10 борби, 13 отбеляза Христо Захариев като овладя 7 борби и подаде 6 асистенции.

 

За гостите най-резултатен беше Петър Деспотович с 14 точки.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА НА ЛЕВСКИ ОТ МАЧА С КОНСТАНТИН НИШ

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър

 

Get Adobe Flash player

Тагове: Левски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи