Водосвет за здраве и успешен сезон в Дунав 8806


Водосвет за здраве и успешен сезон в Дунав 8806
17-09-2014 16:47

Водосвет за здраве и успешен сезон бе отслужен преди днешната тренировка на Дунав 8806 в зала "Дунав".

 

Отец Светослав от храм "Свети архангел Михаил" благослови баскетболистките, старши треньора Георги Божков, президентът на клуба Красимир Трифонов и членовете на клубното ръководство Младен Ганчев и Димитър Димитров, административния мениджър Димитър Петров и присъстващите в залата приятели на отбора. Той ги поръси със светена вода и им пожела да са здрави и да постигат много успехи с Божията благословия.

 

Водосветът се превърна в традиция за изгонване на контузиите от русенския отбор, които бяха често явление през миналия сезон. Отец Светослав пожела светиците Вяра, Надежда, Любов и майка им София, които се честват днес, да закрилят отбора и да му помагат занапред.

 

Преди началото на ритуала пък именичката Любомира Тодорова почерпи присъстващите с бонбони.

 

Междувременно клубът стартира кампанията по продажба на абонаментни карти за сезон 2014/2015. Новото през тази година е, че те ще важат за срещите на шампионките от Дунав 8806 в НБЛ-жени и за мачовете на мъжкия Дунав в А група. Цената им ще е по 70 и 100 лв. в зависимост от мястото в залата. Ако феновете желаят да си запазят местата от предния сезон, ще трябва да представят картата, която са имали за 2013/2014 г. Продажбата на картите започва на 19 септември, петък, от 17 ч. в зала "Дунав" и ще продължи всеки работен ден от 17 до 19 ч.

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Дунав 8806
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи