Украинец на проби в Ямбол


Украинец на проби в Ямбол
(сн.yambolsport.net)
30-08-2014 12:02 | yambolsport.net

18-годишен украински гард е на проби в Ямбол.

Виталий Телчаров е висок 180 см. и до момента няма професионална кариера.

 

Той ще тренира  известно време с тима преди спортно-техническото ръководство да реши дали ще ползва услугите му. След като вчера стана ясно, че към отбора на Ямбол ще се присъедини крило от Хърватия – Тони Бърнас, тимът продължава да подсилва своята селекция.

 

Тони Бърнас е второто ново чуждестранно попълнение на ямболския отбор, след привлечения по-рано американски плеймейкър Джауан Картър. В плановете на ръководството на Ямбол е този сезон в отбора да има трима чужденци на позициите плеймейкър, леко крило и център, което означава, че следващата трансферна цел е привличането на мощен играч в подкошието. По всяко вероятност ще бъде привлечен и още един периферен български играч, след като Васил Кьосев не прие отправената му оферта да играе и през новия сезон за ямболския отбор. 

 

Българските играчи, които ще носят екипа на Ямбол през сезон 2014-15 са капитанът Станислав Говедаров, националът Костадин Маршавелски, както Стоян Петков и Стойо Чолаков. В състава ще бъдат включени Иван Тенев и юношите на клуба Андрей Иванов, Косьо Великов и Росен Иванов, последният ако бъде възстановен от нараняване на кръста. 

__________________ 


Тагове: Ямбол
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи