Данчо Бозов: Надявам се на повече от миналия сезон


Данчо Бозов: Надявам се на повече от миналия сезон
29-08-2014 15:54

За втори пореден сезон Йордан Бозов ще е капитан на Рилски спортист. Той започва подготовката в добро настроение, амбициран е за добри изяви и в това да поведе по-младите си съотборници към силни резултати за Рилецо. Ето и неговите думи в началото на подготовката:


"Аз лично съм много щастлив, че втора година съм тук и отново ще бъда капитан на отбора и ще имам възможността да защитавам цветовете на Рилски спортист. Надявам се да направим повече като отбор от миналия сезон, да имаме повече победи, да радваме повече публиката и общо взето всичко да е наред, играчите да сме здрави и да донесем повече радост на хората и да пълним тази зала. Дано да има повече зрители, както на последния плейофен мач.


Миналият сезон беше нов целият състав, но сега смятам, че ще е различно. Това е така, защото погледнато реално имаме две момчета, които не знаят къде идват, а са и новобранци за европейския баскетбол. Всички останали са познати - Тони Гуджино отново е тук, Върнън остава, а Тошко Тодоров и Симеон Илиев знаят къде са. Смятам, че тази година нещата би трябвало да се случат много по-бързо и да не ни трябва толкова време за сработка и опознаване един с друг. Надявам се, че тези дни, които имаме до началото на сезона в НБЛ ще са достатъчни, за да играем добър баскетбол още от началото, а не от януари нататък."


Тагове: Рилски спортист, Йордан Бозов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи