Тони Гуджино: Щастлив съм, че отново съм в Рилски


Тони Гуджино: Щастлив съм, че отново съм в Рилски
28-08-2014 15:10

След година пауза Тони Гуджино отново ще играе по българските терени. Американецът първо направи име с Ямбол, а след това се присъедини към Рилски спортист. Сега той пак облича екипа на самоковци, а вчера преди първата тренировка за новия сезон той каза следното:


"Много съм щастлив, че отново съм тук. Клубът бе много добър към мен преди две години, изкарахме страхотно време. Обичам и треньорския щаб, мениджмънта и града. Феновете бяха супер, помогнаха ни да стигнем до три трети места, така че наистина съм доволен, че се върнах.


Това са причините, поради които се върнах. Миналата година имах някои лични неща, за които трябваше да се погрижа, като имаше голям шанс и да остана. Свърших си обаче работата и сега се радвам, че пак съм тук.


Не познавам новите американци, но познавам повечето българи, тъй като или съм с играл с тях или срещу тях. Наистина съм развълнуван, добра група сме.


Във всеки сезон, който започвам, аз играя, за да спечеля. Работиш, за да спечелиш всичко. Не винаги се получава, но се надявам тази година да имаме дори повече успех от предния път. По-важно - надявам се клубът и градът да се насладят на сезона и гледайки ни как играем, да се радват, че сме тук."


Тагове: Рилски спортист
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи