Мартин Маринов: Целта е да пълним залата всеки мач


Мартин Маринов: Целта е да пълним залата всеки мач
26-08-2014 21:28

Много се радвам, че ще играя в един отбор с брат ми, казва гардът на Балкан


Мартин Маринов преподписа договора си с Балкан и ще продължи да носи екипа на родния си отбор и през следващия сезон. Гардът е най-опитният в тима, а сега ще играе и редом до брат си Николай за първи път. Вчера ботевградчани започнаха подготовка, а ето и очакванията на Маринов за предстощия сезон:


"Чувствам се добре и се радвам, че започваме подготовка. Да се надяваме, че този сезон ще е по-добър от миналогодишния. Трябва само да бъдем здрави, да работим много и нещата ще се получат.


Виждам, че Рилски стяга добре селекция, Черно море също ще са силни. Ако ние покажем нашата си игра, мисля че можем да постигнем нещо голямо този сезон. Трябва само да бачкаме здраво. Разбира се Лукойл Академик отново ще е силен и не трябва да забравяме и Левски. Надявам се отново да стане интересно първенство и нека най-добрият го спечели. Разбира се ще се надявам това да сме ние.

 

Изключително съм радостен и, че за първи път ще бъда в един отбор с брат ми. Дано сезонът ни е успешен и заедно да влезем в историята на Балкан.


Искам на феновете да им пожелая много здраве и нека ни подкрепят както и миналата година. Ако залата е пълна на всеки мач, това значи, че ние си вършим добре работата. Надявам се, че залата ще е пълна както на петия мач с Левски. Искам да кажа на нашата публика, че тя е най-добрата."


Тагове: Балкан, Мартин Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи