Павел Маринов се осмели да предизвика президента на федерацията Георги Глушков


Павел Маринов се осмели да предизвика президента на федерацията Георги Глушков
(сн. lap.bg)
20-08-2014 14:10

Минути, след като Иван Лилов и Мартин Маринов отправиха своето Ice Bucket Challenge към капитана на Балкан Ботевград Павел Маринов, той им отговори от Холандия, където тази вечер играе националният отбор на България.

 

Павката се заля с кофа ледено студена вода мигновенно като отправи доста смело предизвикателство към президента на федерацията по баскетбол Георги Глушков и сегашния капитан на Националния отбор  – Божидар Аврамов.

 

Освен предизвикателството, ямболията показа, че има голямо сърце като не забрави да дари и 100 лв. за пострадалите от наводненията.

 

Припомняме, че по-рано днес Иван Лилов и Мартин Маринов стартираха Ice Bucket Challenge, само че с българска кауза. Тяхната инициатива е за набиране на средства за пострадалите при наводненията в Мизия, Бяла Слатина, Добрич, Варна, Враниловци, за които хора от цялата страна събират средства това лято.

 

Номинираните имат 24 часа да отговорят на предизвикателството като се залеят с кофа ледено студена вода, в противен случай трябва да преведат по сметките на БЧК поне по 100лв !

 

Павел Маринов направи и двете! Вижте видето ТУК.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Павел Маринов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи