НАЛБ се готви за своя четвърти сезон


НАЛБ се готви за своя четвърти сезон
18-08-2014 18:00

Продължава записването в Националната аматьорска лига по баскетбол за предстоящия сезон 2014/2015!

 

Сезон 2014/2015 ще бъде четвъртият за НАЛБ. Всички срещи ще се провеждат в зала Овергаз Арена. Записването продължава до 22:00 часа на 25.09.2014 година. Имате повече от месец да заявите желанието си да участвате. Продължаваме да следваме концепцията си и да правим всичко възможно всеки мач да се превръща в баскетболен празник, организацията да е на високо ниво, всичко да е коректно, правилно и прозрачно, а и на участниците да се предоставят оптимални условия. 

 

Имаме възможността и желанието да създадем първенство и за женски отбори. Както при мъжките, така и при женските, минималният брой отбори, който е необходим, за да бъде проведено първенство, е 4. За справка, вече 9 отбора са подали официално заявки за участие в мъжкото първенство, като сигурно участие са обявили и още доста отбори, но все още не се е стигнало до изпращане на заявки.

 

Техническата конференция ще се проведе на 4 Октомври (Събота), като на нея ще бъдат уточнени всички детайли и ще бъде отговорено на всякакви възникнали въпроси. Всеки състезател в НАЛБ разполага и със състезателна карта, с която ще ползва намаления в заведения, магазини и други. Ще продължим да даваме награда за най-полезен състезател на всеки кръг, като от този сезон ще има и нова награда – за най-полезен състезател на месеца. Отново ще има и турнир за купата, турнири 3х3, Мач на звездите, конкурси, игри и много други. Излишно е да споменаваме, че от всеки мач отново ще има снимки, статистика и всичко, което го е имало до момента.

 

А ето и повече информация относно записването.

 

Как да се запишете за участие?

ТУК можете да намерите заявката за участие, която трябва да попълните и изпратите на имейл us_nalb@abv.bg.

 

ТУК можете да се запознаете с Наредбата на НАЛБ за сезон 2014/2015.

 

Какви документи са необходими, за да се картотекирате?

ТУК можете да намерите списъка за картотека, който трябва да бъде попълнен от всеки отбор, като всеки състезател се подписва на него.

 

ТУК пък можете да намерите декларацията за участие. Тази декларация се попълва от всеки състезател.

 

ТУК можете да намерите същата декларация, но за лица под 18-годишна възраст, като тя трябва да бъде попълнена от родителите на съответния състезател. Тази декларация се попълва само за непълнолетни състезатели (допускат се до двама такива в отбор).

 

ТУК пък можете да намерите тимовия лист, който трябва да предоставяте преди всяка своя среща. В него се попълват имената и номерата на състезателите, които ще вземат участие в дадената среща.

 

Всички тези документи, включително и преведените на български език Официални баскетболни правила заедно с Официалните тълкувания на правилата, които ще влязат в сила на 01.10.2014 г., можете да намерите в долното меню на сайта ни, като те ще бъдат на свободен достъп през целия сезон.

 

ТУК можете да намерите историята на НАЛБ за всеки от трите сезона. За всеки сезон можете да видите всички резултати, статистики (в първите два сезона в НАЛБ няма статистики, но всеки резултат води до статията за съответния двубой), класирания, участници, както и рекорди. 

 

ТУК можете да откриете всички интервюта с участници в турнирите на НАЛБ през последните 3 сезона. 

 

ТУК пък можете да разгледате всички албуми със снимки от последните 3 сезона в НАЛБ.

 

За повече информация можете да посетите сайта на НАЛБ - http://nalb.bg/ и страницата на НАЛБ във Фейсбук- https://www.facebook.com/NALB.BG

 

Ако имате някакви въпроси, можете да пишете на имейл us_nalb@abv.bg или да се обадите на някой от следните телефони: 0889 862 033 / 0894 262 838 (Мартин Механджиев).


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи