10 или 12 отбора в ЕВРОХОЛД Балканска лига през новия сезон


10 или 12 отбора в ЕВРОХОЛД Балканска лига през новия сезон
08-08-2014 14:01

10 или 12 отбора ще вземат участие в ЕВРОХОЛД Балканска лига през сезон 2014/2015. Те ще бъдат разпределени в две групи от по пет или шест тима, в зависимост от броя. Редовният сезон ще представлява размяна на домакинства и гостувания, след което ще имат Топ 8 фаза и Файнъл 4 с мачове на разменено гостуване.

 

Пълният списък с участници ще стане ясен през следващите две-три седмици. През първата седмица на септември ръководството ще обяви официалната програма за първенството и ще вземе решение за финалите.

 

Ежегодната предсезонна среща ще се състои на 30-и септември в София, а вече е ясно, че новият сезон на ЕВРОХОЛД Балканска лига ще започне на 14-и октомври.

 

Следващата седмица спортният директор на лигата Шай Щрикс ще разговаря с представители на Галил Гилбоа и Крайова относно участието на тези отбори в новия сезон.

 

Отборите, които са сигурни за участие до момента, са: Влазня (Албания), Сигал Прищина и КБ Пея (Косово), Кожув и Куманово 2009 (Македония), Рилски спортист (България), Теодо, Сутеска и Морнар (Черна гора).

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: ЕВРОХОЛД Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи