Хасково 2012 привлече американка


Хасково 2012 привлече американка
23-07-2014 14:28

Американката Сиера Уорън, родена през 1991 и висока 193см, е част от новата селекция на Хасково 2012 за сезон 2014/2015. Състезателката избрана в първия отбор на All-Mountain West се очаква да пристигне и да се присъеди към отбора си в края на август. Развълнувана и много емоционална, точно в неин стил, Сиера сподели:

 

„Първо, разбира се като руки, страхът ме облада. Страхът, че наистина напускам страната си в посока хиляди мили надалеч. След известно време вълнението ме удари силно. Много хора ми казаха колко красива и чудесна е България. Почувствах, че това беше чудесно и правилно решение, което взех.”


„Енергията на Сиера е голяма част от играта й. Има способността да бележи от различни ситуации и съм сигурна, че ще помогне на отбора да вземе победите, които искаме и на които се надяваме. Хареса ми амбицията й да занесе у дома няколко титли.” – коментира старши треньорът на тима Елена Станкова.

 

Като едни от най-верните привърженици, феновете на Хасково 2012 очакват с огромно нетърпение старта на новия сезон. Специално отношение към тях прояви и Уорън с думите:

Зная, че феновете в Хасково са невероятни и нямам търпение да им изнеса чудесно шоу. Очаквам повече победи отвсякога. Планът е с тези победи да привлечем още фенове към клуба. Аз ще бъде тип състезател, който феновете ще обичат да гледат и пример за децата им.

 

В заключение Сиера каза:

Развълнувана съм, нервна, и нямам търпение официално да се присъединя към отбора на терена. Ще се видим с всички скоро и Бог да благослови.”

 

 

__________________


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Хасково 2012
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи