Младежите палуват със знойни танцьорки в CLUB 33 (снимки)


Младежите палуват със знойни танцьорки в CLUB 33 (снимки)
23-07-2014 11:38 | HotArena.net

Звездно нашествие озари CLUB 33 снощи. Цяла плеяда от спортисти се изсипа в хитовия попфолк клуб. Младежкият национален отбор по баскетбол и националките по художествена гимнастика поляха своите успехи с ретро хитовете, които от диджейския пулт за тях миксираше Теди Джорджо.

 

Направо от летището след полета си от Крит момчетата на селекционера Петко Делев се изсипаха в клуба, за да отпразнуват доброто си представяне на Евробаскет 2014. Атлетичните спортисти предизвикаха вниманието на дамите, но на две от тях всички имаха повод да завидят - секси танцьорките на CLUB 33.

 

Те се омешаха с младата баскет генерация, а националите накрая дружно признаха, че ако имат мач срещу кръшните дами, ще претърпят фиаско. Центърът Велислав Гълъбов най-щедро позира за снимки с танцьорките и бе най-деен в чупките в кръста.

 

На съседно сепаре до баскет звездите пък купонясвяше по женски ансамбълът по художествена гимнастика. Момичета на треньорката Ина Ананиева спечелиха златен медал на 5 чифта бухалки на Европейското първенство в Баку миналия месец. От тренировки и лагери, грациите едва сега намерили време за полеят титлата.


Снимки вижте ТУК

__________________


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG 


Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: България (20)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи