Полина Хаджиянкова: Жената изглежда най-добре, когато е истински обичана


Полина Хаджиянкова: Жената изглежда най-добре, когато е истински обичана
21-07-2014 14:08

BGbasket.com започва представянето на десетте финалистки в конкурса Мис BGbasket.com 2014. До края на юли ще публикуваме интервю с всяка от тях, за да можете да ги опознаете по-добре и да изберете най-подходящата за титлата Мис.

 

Представяме ви интервю с участничката, която събра най-много точки в първия кръг на конкурса - Полина Хаджиянкова.

 

Вижте състезателката на Берое Стара Загора в една по-различна светлина:

 

- Какви качества според теб трябва да притежава една Мис?

- Първо искам да благодаря на всички хора, които до сега са дали своя глас за мен. Благодаря за оценката, но искам да споделя, че аз не се изживявам като някаква мис и хората, които ме познават добре знаят това. Други човешки качества са далеч по-важни от красотата, още по-повече за една баскетболистка. Но дори и една мис, трябва да е на първо място - личност.

 

- Какво е твоето определение за красота и може ли  външната красота да прикрие недостатъци в характера на един човек ?

- Определение за красота нямам. Всеки си има вкус. Категорично не смятам, че добрият външен вид може да прикрие недостатъци в характера. Двете неща нямат нищо общо, а ако някой бива заблуден по този начин, това по-скоро говори зле за неговата преценка.


- Какво би искала да промениш в себе си?

- По принцип съм голям перфекционист и ми се ще да съм по- малко отговорна, защото прекалено се натоварвам с изискванията ми към самата мен.


- Има ли човек, на когото се възхищаваш?

- На първо място - на родителите си. Много съм им благодарна за всичко и ми е съвестно, че заради мен се наложи да се сблъскат с много проблеми през последните години... Иначе има много стойностни хора, на които се възхищавам.Има доста кадърни българи, постигнали много в различни сфери, но за съжаление рядко се чува и пише за тях. Толерират се друг тип „звезди” , които за съжаление не са добър пример за децата.


- С какво друго би се занимавала, ако не се беше насочила към баскетбола ?

- Винаги съм искала да бъда баскетболистка. Това ме прави щастлива. Много харесвам и тениса.


- Участвала ли си и друг път в конкурс за красота?

- Не, никога не съм имала такива желания и цели.


- Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Възползвала ли си се и ако не, би ли го направила един ден?

- Предпочитам естественото и досега залагам на това, което Господ ми е дал.

 

Иначе, както всяко нещо, ако е с мярка и при нужда – няма лошо, но ми се струва, че в България в последните години доста се прекалява.


- Какво обичаш да правиш в свободното си време? Страдаш ли от шопинг мания, както всяка жена или просто й се наслаждаваш?

- В свободното си време предпочитам да контактувам  със спокойни и зареждащи ме хора. Иначе много обичам да си купувам нови неща, нормално. Но се гордея със себе си, че умея да си правя сметка и да се контролирам.


- Колко чифта обувки/маратонки имаш?

- Не си броя обувките, но Слава Богу имам достатъчно.


- Какви храни присъстват най-често в менюто ти?

- Не съм претенциозна към храната. Все пак имам предпочитания главно към храни полезни за един спортист, без да пазя диети. Най-голямото ми изкушение си остава шоколадът.


- Какви книги обичаш да четеш?

- От малка обичам книгите. Интересни са ми както романи, така и биографични, психологически и езотерични книги. В момента чета книгата на Иво Иванов- “Кривата на щастието” и съм силно впечатлена както от невероятните истории, така и от умението, с което той ги представя.


- Ще гласуваш ли на парламентарните избори през есента ? Какво е отношението ти към изборите като цяло, трябва ли да се гласува според теб?

- Ако там, където ще бъда на 5-ти октомври, има избирателна секция, ще гласувам. Принципно е положително, но системното им опорочаване у нас често отблъсква младите хора, в това число и мен.


- Има ли банкова криза в България?

“Няма банкова криза, а има моментна психоза около случващото се в една определена банка, което се отрази негативно на българския народ.


- Влюбена ли си в момента? Мислиш ли, че има връзка между любовта и красотата на една жена?

“Да. Предполагам, че има връзка, но може би по-скоро жената изглежда и се чувства най-добре тогава, когато е истински обичана и уважавана от мъжа до нея.


- Левски или ЦСКА?

- Лукойл.


- Опиши се с три думи….

- Целенасочена, истинска и лъчезарна.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Мис BGbasket.com, Полина Хаджиянкова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи