Доростол и Черно море с убедителни победи в групи C и D при момчетата (14)


Доростол и Черно море с убедителни победи в групи C и D при момчетата (14)
14-06-2014 20:12

Силистренци вече са сигурни за четвъртфинал, варненци на практика също


Втора поредна победа в група С на финалите за момчета (14) записа отборът на Доростол. Този път силистренци надиграха Чавдар Троян със 77-49 и така си осигуриха първото място в групата и съответно вече четвъртфинал.


В другия мач от групата БУБА баскетбол победи Делфин със 76-39. Така БУБА играе утре с Чавдар в мач, който ще определи кой отбор ще е втори и кой трети. И двата тима обаче вече са на осминафинал.


В група D Шампион 2006 записа първа победа след 53-40 над Рилски спортист. Така тимът ще гони второто място в групата, като утре с Академик Варна ще спори за това място. Варненци имат шанс за осминафинал, но той минава само през победа.


В другата среща от групата Черно море Порт Варна записа нов убедителен успех и на практика също е на четвъртфинал. "Моряците" победиха съгражданите си от Академик със 74-29 и вече са 2 от 2. Загуба от Рилски спортист и победа на Академик Варна може да лиши черноморци от първото място. Предвид разликата във възможностите обаче, едва ли "моряците" ще допуснат такава изненада.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ МАЧОВЕТЕ В ГРУПА С НА ФИНАЛИТЕ ЗА МОМЧЕТА (14)

 

 


Тагове: Финали за момчета (14)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи