Гласувайте в конкурса Мис BGbasket.com 2014!


Гласувайте в конкурса Мис BGbasket.com 2014!
12-05-2014 16:04

Вече започна конкурсът Мис BGbasket.com 2014, в който ще бъде определена царицата на баскетбола у нас за сезон 2013/2014. Разбира се, изборът ще бъде оставен изцяло в ръцете на читателите на BGbasket.com.

 

От всички седем тима, които участват в първенството, бяха избрани до пет баскетболистки, които да участват в конкурса. Кои са те, можете да видите на miss.bgbasket.com ТУК, където ще можете и да гласувате за Вашите фаворитки.

 

Ограничението при гласуването е, че от едно IP може да се гласува само три пъти в периода на номинациите. Гласуването става с клик върху снимката на избраната от Вас баскетболистка.

 

Конкурсът ще се състои в два етапа. Първият ще завърши на 30-и юни, като от всички 25 участнички, които започнат, напред към втория етап ще продължат десетте с най-много гласове. Десетте претендентки, прескочили първия кръг, ще тябва да впечатлят читателите не само с красота, а и с интелектуални способности. След това читателите отново ще гласуват, за да изберат коя ще спечели Мис BGbasket.com 2014.

 

Победителката ще получи специална награда от сайт номер едно за българския баскетбол. Коя ще бъде Мис BGbasket.com 2014 ще стане ясно на специална церемония на 31-ви октомври. Тя ще бъде в епицентъра на сайта до края на годината, като ще участва в различни събития.

 

Екипът на Sportmedia.tv, от който е част BGbasket.com, напомня, че паралелно ще се проведе и конкурс за Мис BGathletic.com 2014, който можете да видите на miss.bgathletic.com, както и Мис BGvolleyball.com 2014, в който можете да гласувате на miss.bgvolleyball.com.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Вижте какво се случва в света около нас с FBR.BG

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Мис BGbasket.com
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи