Георги Божков: За един кратък период от време постигнахме много


Георги Божков: За един кратък период от време постигнахме много
04-05-2014 12:44

„Много се радвам, че за един кратък период от време един клуб постига толкова много – три шампионски титли и четири купи". Това заяви треньорът на Дунав 8806 Георги Божков, след успеха в петия решителен мач за шампионската титла в НБЛ-жени срещу Левски.

 

Наставникът на русенския тим сподели, че очаква с нетърпение мачовете в новата зала догодина. „Имаме привилегията да играем пред една фантастична публика. Съжалявам за тези хора, които не можаха да влязат, тъй като залата беше препълнена. Именно затова новата зала ще е подарък за публиката“, каза още Божков.

 

Той не пропусна да благодари и на всички, които работят в клуба. „Благодаря на всички, които работиха около мен. Смятам, че от началото до края бяхме по-добрият отбор на терена. Справихме се с техните силни страни. Момичетата се бореха и се раздаваха много добре", коментира Божков.

 

Треньорът отличи постоянството на капитана на отбора Зорница Костова, Шанте Еванс, спечелила важни борби под двата коша, и Таня Чиров, която бе част от хората диктували темпото в началото на мача. Той добави, че и Радостина Димитрова заслужава признание за добрата игра, която е показала, въпреки че е била с висока температура.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Георги Божков, Дунав 8806, НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи