Стефан Михайлов: Искахме победата повече


Стефан Михайлов: Искахме победата повече
(сн. lap.bg)
24-04-2014 10:56

Старши-треньорът на Левски Стефан Михайлов каза след победата в първия мач от финалната серия в НБЛ-жени срещу Дунав 8806, че тимът му е искал победата повече и че е играл добре в защита във важните моменти. Той добави, че предимството на Левски не е чак толкова голямо и че силите на отборите са изравнени, а ето какво добави пред BGbasket.com:

 

„Бяхме по-мотивирани от отбора на Дунав, искахме повече победата и във важните моменти, когато губехме инициативата, успяхме да играем много добре в защита, да опазим коша си и да вкараме нови точки, за да си върнем преднината.

 

Отборите са изравнени, добре е да се победи в първия мач, но тази победа е важна дотолкова, че за краен успех на Дунав му трябват три победи, а на нас – две. Иначе силите са изравнени и както ние победихме с Русе, така те могат да ни победят в София. Не виждам кой знае колко голямо предимство, днес всичко започва отначало.

 

Нормално е Дунав да реагира. Този отбор много рядко губи мачове, а още по-рядко – в собствената си зала. Нормално е след като вчера са били победени, днес те да излязат и да търсят някакъв реванш. Смятам, че днес те ще бъдат доста по-мотивирани от вчера, за да си защитят реномето.

 

В добро състояние сме, има малка умора след вчерашния мач, но всяка състезателка излиза и играе на максимум. За умора на финален мач не трябва да се говори.”

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Стефан Михайлов, Левски (жени), НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи