Баскетболен маратон по случай Великденския турнир на Левски-БУБА лигата


Баскетболен маратон по случай Великденския турнир на Левски-БУБА лигата
(сн. Sportsimages.bg)
23-04-2014 20:46

На 27 април (неделя) в зала "Универсиада" ще се проведе традиционният празничен турнир по случай края на сезона на ученическата Левски-БУБА лига. И тази година надпреварата се организира около Великден и по този начин финалните мачове от лигата се превръщат в истински празник. В неделя ще се изиграят общо 14 мача, като първият е с начален час 09.00. Финалът е от 15.00 часа, а веднага след неговия край ще се състои и официалното награждаване на победителите в ученическата надпревара.

Левски-БУБА лигата набра скорост и вече стана традиция да се организират големи детски турнири около най-светлите християнски празници. Освен сега за Великден, такива финали от турнирите в лигата се организират и навръх Коледа. Тази година няма да е изключение и отново се очаква зала "Универсиада" да се напълни с малчугани, запалени по баскетбола.

И тази година организаторите са предвидили награди за всички деца, което допълнително ще зарадва участниците и освен приятно уморени от изиграните мачове, те ще си тръгнат и много усмихнати.

По случай 100-годишния юбилей на спортен клуб Левски ще има и официална церемония по награждаване на заслужили състезатели, треньори и деятели. Тя ще започне в 15.00 часа, непосредствено преди финалния мач на Левски-БУБА лигата.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Левски-БУБА лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи