Марин Докузовски: Ще дадем всичко от себе си


Марин Докузовски: Ще дадем всичко от себе си
22-04-2014 22:04

Нашето предимство са феновете, казва треньорът на Сигал Прищина


Марин Докузовски няма нужда от представяне за българските любители на баскетбола, тъй като той изкара доста години като треньор у нас. В момента той е наставник на домакина на Файнъл 4 в ЕВРОХОЛД Балканска лига - Сигал Прищина, който ще приеме финалните мачове в турнира от петък до неделя. Сигал играе с шампиона Галил Гилбоа в единия полуфинал, а ето какво каза Докузовски няколко дни преди срещата:


"Тук всичко е много добре подредено, прави се сериозна организация за домакинството на Файнъл 4. Всичко в подготовката за мачовете върви нормално, няма нещо специално.


Мисля, че като качества и бюджет фаворити поне на хартия са Левски и Галил Гилбоа. Нашето предимство ще бъдат феновете, а предимството на Балкан пък ще бъде, че те няма какво да губят и ще играят спокойно, а в такъв момент са много неудобен отбор. Така че за мен Левски и Галил са фаворити, а и честно казано, те са и най-добрите отбори.


Ние ще дадем всичко от себе си и се надявам, че с голямата помощ на публиката ще успеем да изненадаме Галил. Те имат повече опит от нас и играят в по-силно първенство. Имат и играчи, които са били част от други турнири като този Файнъл 4. За нас това ще бъде за първи път и нямаме опит в подобни мачове. Аз като треньор имам, но за клуба и играчите не е така. Едно е да се играе през сезона в лигата, съвсем различно е като дойде време за Файнъл 4. Това естествено не означава, че ще се предадем. Ще дадем всичко от себе си и ще се хвърлим здраво на тези мачове. Трябва задължително да играем на 100%, ако искаме да спечелим."


Тагове: ЕВРОХОЛД Балканска лига, Марин Докузовски
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи