Момчетата (14) на Видабаскет са шампиони на регион Рила


Момчетата (14) на Видабаскет са шампиони на регион Рила
16-04-2014 16:01

Видинчани ще са домакини на зонален турнир за класиране на държавно първенство 

 

Момчетата на Видабаскет до 14 години записаха още 2 победи в последния турнир от регион Рила, който се проведе във видинската спортна зала „Фестивална”. С общ актив от 9 победи в групата и само една загуба възпитаниците на ст. треньора Николай Колев станаха шампиони в един от силните региони на страната. С този успех Видабаскет си гарантира домакинство на следващия зонален етап от държавното първенство при подрастващите, където едно от най-талантливите поколения на школата ще се бори за класиране на държавни финали.

 

На турнира във Видин момчета на Видабаскет бяха с класа над съперниците и записаха победи с убедителни резултати. В първата среща отборът на „Видабаскет” се наложи над Балкан с 64-46, а във втората буквално премина през втория в класирането тим на Велбъжд 2002 от Кюстендил с 83-46 точки.

 

Хората, които извоюваха първото място са ст.треньорът Николай Колев и неговите момчета: Павел Петков, Божидар Симеонов, Светослав Симеонов, Александър Илиев, Росен Петков, Иван Иванов, Александър Гергов, Цветан Иванов, Евгени Михайлов, Денислав Петков, Деян Емилов и Филип Емилов.


ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ МОМЧЕТАТА (14) В РЕГИОН РИЛА

 


Тагове: момчета (14), Регион Рила
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи