Александър Тодоров: Не успяхме да си използваме шансовете


Александър Тодоров: Не успяхме да си използваме шансовете
15-04-2014 20:40

Наставникът на Балкан след поражението от Лукойл Академик


Балкан загуби днес от Лукойл Академик като гост, след като изоставаше с 11 точки на почивката, а след това не можа да направи обрат. Ето какво каза след двубоя старши треньорът на ботевградчани Александър Тодоров пред камерата на News 7:


"Играхме едно ужасяващо първо полувреме, в което получихме 48 точки и, в което имахме 12 загубени топки. След това си казахме в съблекалнята да опитаме да се върнем в мача постепенно, което значи без някакви големи серии. Свалихме на 2 точки пасив, два пъти имахме атака, но изпуснахме. Това беше моментът, в който трябваше да ги хванем и психологическият натиск щеше да отиде у тях. Не успяхме, а те са опитен отбор, който в моменти, в които имат преднина знаят как да вкарват. Срещу тях се играе много трудно, когато не са в паника, а ние не успяхме да ги паникьосаме. Заслужена победа на Лукойл. Ние си оставаме с нашите шансове и от утре започваме да се готвим за мача в Бургас.


Загубихме мача във втората част, в която паднахме с 9 точки. След една лоша част срещу Лукойл е трудно да се върнеш. Те са отбор, който е фаворит срещу който и да играе и в която и да е зала. За да биеш Лукойл, трябва да контролираш мача, а ние загубихме контрола в тази втора част. Казах, успяхме да се върнем, но не успяхме да си използваме шансовете."


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Александър Тодоров
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи