Георги Глушков: За мен най-важно е играчите да докажат с играта си, че искат да се класират (аудио)


Георги Глушков: За мен най-важно е играчите да докажат с играта си, че искат да се класират (аудио)
(сн. lap.bg)
15-04-2014 16:55

На днешното заседание на УС на БФБ Георги Младенов бе избран за старши-треньор на националния отбор на България. Това съобщи президентът на БФБ Георги Глушков, а ето какво добави той:

 

„Изборът беше лесен, почти с мнозинство. Георги Младенов ще бъде треньор на националния отбор през следващите три години.

Сигурен съм, че всеки един от състезателите, заедно с треньора, на първо място ще искат да се класират на Европейско и ще покажат такава игра, с която да докажат, че искат да се класират. Това за мен е много по-важно.

 

Може би ще направим един план, който ще включи разговори с близнаците по време на плейофите през месец май, за да има яснота искат ли да играят и ще играят ли за националния.

 

Предполагам екипът му ще бъде български. Важно ще бъде той да разговаря с ръководствата на отборите, от които ще бъдат неговите помощници.

 

Не сме говорили с треньора за списъка на разширен състав, който обяви Тити Папазов преди време. Не сме говорили и с натурализираните чужденци, тепърва ще го направим.”

 

Пълното изказване на Глушков пред медиите чуйте ТУК.

 

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Георги Младенов, Георги Глушков, България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи