Баскетболен празник за ученици се проведе в зала Румен Пейчев


Баскетболен празник за ученици се проведе в зала Румен Пейчев
14-04-2014 11:59

Началото на детския баскетболен празник на ЦСКА бе дадено през изминалия уикенд в Борисовата градина. Първите два дни от състезанията бяха посветени на най-малките баскетболисти от първи и втори клас от десет столични училища. Децата, техните роднини и приятели напълниха зала Румен Пейчев до краен предел и създадоха страхотна атмосфера за радост на участниците, за които това бяха първи стъпки в състезателния спорт.

 

Победители от срещите в групите станаха възпитаниците на 45-то, 96-то, 145-то и 151-во СОУ и вече броят дните до следващите си срещи през май, които ще определят и най-добрият отбор от училищните групи на ЦСКА. За останалите остава споменът от първото състезание, овациите на приятели и роднини и невероятното настроение и емоции от спортния празник.

 

В седмицата след Великденските празници, на 26 и 27 април ще се проведе и втория кръг от състезанията, в който участие ще вземат малко по-големите баскетболисти от трети и четвърти клас. Победителите от всяка предварителна група ще се срещнат на финален турнир, който ще се проведе на 17 и 18 май.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Баскетболен празник, ЦСКА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи