Юлиян Радионов: Не започнахме по начина, по който ни се искаше


Юлиян Радионов: Не започнахме по начина, по който ни се искаше
(сн. Sportsimages.bg)
13-04-2014 21:09

Старши-треньорът на Ямбол Юлиян Радионов каза след загубата на отбора си като гост на Левски, че отборът му не е започнал срещата по начина, по който иска. Освен той коментира и спада в играта на ямболии в сравнение с началото на сезона и добави, че няма предпочитания за съперник в плейофната фаза:

 

„Не започнахме мача по начина, по който ни се искаше. Не ни вървяха нещата в нападение и затова през първата част имахме толкова малко точки. С течение на мача момчетата се поотпуснаха и показахме и по-стойностна игра, особено през второто полувреме. Мисля обаче, че беше късно за обрат срещу отбор като Левски. Все пак опитахме в моментите, когато свалихме разликата до 10 точки, но не успяхме да се възползваме от това, за да обърнем развоя на мача.

 

Факт е, че има спад в сравнение на първите два месеца от сезона, много са факторите, на които това се дължи. Може би най-важният е, че имахме промени в състава. Имахме и проблеми с контузени играчи през последните месеци. Надявам се за плейофите всички да сме здрави и във възможно най-добра форма. Не мислим за това кой ще ни бъде съперник в плейофите. Ние нямаме поставени цели в началото на сезона, всеки мач играем за победа и нещата, които зависят от нас, са да излезем на игрището и да опитаме да победим. Нямам предпочитания към някой отбор. Всички отбори от първата четворка са на много високо ниво и ще ни е много трудно срещу всеки от тях.”

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Юлиян Радионов, Ямбол, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи