Дунав 8806 прие редица гости на специална гала вечер


Дунав 8806 прие редица гости на специална гала вечер
13-04-2014 12:09

Дунав 8806 гостува в зала „Дружба“ в Хасково за мач номер 3 и 4 от полуфиналната серия на Националната баскетболна лига при жените на 14 и 15 април от 18 ч.

 

Благодарение на двата успеха в Русе обаче отборът се нуждае само от една победа, за да намери място на финалите за трети пореден и общо за шести път през последните 7 години.

 

След края на втория мач на специална гала вечер редица представители на местната власт и бизнес поздравиха отбора. Главният мениджър на НБЛ Иван Ценов, кметът Пламен Стоилов и един от неговите заместници Свилен Иванов, председателят на Общото събрание на Русенския университет доц. д-р Борислав Ангелов, представители на бизнеса и др. се срещнаха с ръководството на шампионките, ВИП клуб Дунав 8806 и старши треньора на русенския тим и националния отбор Георги Божков.

 

Основната тема естествено бе баскетбола у нас и възможностите за неговото развитие. Украшението на вечерта бяха русенските баскетболистки, които блеснаха с официални и спортно-елегантни облекла. Те заслужиха поздравленията на всички присъстващи за добрия старт в полуфиналната серия на плейофите в НБЛ, а някои дори бяха закичени и с дунавски шалчета. Не липсваха и фотосесии с шампионките, които се бяха превърнали във фотомодели по време на коктейла.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Дунав 8806
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи