Петко Маринов: Не съм очаквал да играем чак толкова лошо


Петко Маринов: Не съм очаквал да играем чак толкова лошо
(сн. lap.bg)
10-04-2014 19:12

Старши-треньорът на Нефтохимик 2010 Петко Маринов каза след като отборът му загуби втория мач от полуфиналната серия в НБЛ-жени като гост на Левски, че не е очаквал толкова слаба игра от състезателките си. Той добави, че иска в Бургас, където се премества серията от следващия мач, тимът му да играе добре, а ето думите му след днешната среща:

 

„Не успяхме да се доближим до Левски, заради нашата много слаба игра. Аз бях наясно с нашата класа и от началото на сезона казах, че няма да сме този отбор, който бяхме през последните девет години. Не съм очаквал обаче да играем чак толкова лошо. Поздравявам отбора на Левски, защото те играха много по-добре в защита. В нападение и двата отбора играхме безобразно, обаче ние се пропукахме в защита. Съвсем закономерно загубихме и двата мача. Аз лично поемам отговорност, защото съм треньор на този отбор и считам, че явно не съм ги подготвил, за да изглеждаме поне малко по-добре.

 

Единственото, което искам, е в Бургас да играем добре, защото нашата зала се пълни по време на женски баскетбол в последните 7-8 години. Моето голямо желание е да играем, а защо и да не ги бием. Ако го докараме до пети мач, психологията ще е на наша страна, защото тогава Левски трябва на всяка цена да ни бие. Пак казвам, като че ли нямаме класа да направим нещо повече. Който ме познава, знае че аз съм последният човек, който ще се примири с такова нещо, но подхождам реалистично. Съжалявам, че така звуча, но явно и на мен ми е дошло в повече.”

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Петко Маринов, Нефтохимик 2010, НБЛ - жени
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи