Елена Станкова: Това е класата на Хасково 2012


Елена Станкова: Това е класата на Хасково 2012
(сн. lap.bg)
04-04-2014 12:04

Старши треньорът на хасковлийки след страхотната победа над Монтана 2003

 

Хасково 2012 записа впечатляващ успех с 48 точки разлика над Монтана 2003 и така изравни четвъртфиналната серия между двата тима. Мач №3, който ще определи последният полуфиналист е в събота от 18.00 часа и ще бъде предаван пряко в BGbasket.com и Sportmedia.tv. Ето и думите на старши треньорът на хасковлийки Елена Станкова след гръмкия успех:


"Победата не е невероятна, победата е вероятна. Това е класата на отбора на Хасково 2012. Поставен при нормални условия на игра това е един съвсем обективен резултат. Казах го пред многобройната публика, казвам го и сега - ако отборът на Хасково 2012 не продължи в първенството няма да е поради липса на класа. Ние имаме много висока класа и нека факторите, които ни пречат да носят отговорността дали да продължим или да отпаднем.


Имаме сили за всичко, имаме и характер. Всичко зависи от това дали мачът в Монтана ще протече коректно или не.


Няма да коментирам абсолютно нищо повече, защото предупреждението ми за глоба от 1 000 лева пристигна на електронната поща и оттук нататък предпочитам да се въздържа. За многобройната публика на Хасково обаче и за любителите на баскетбола, които следят нещата изкъсо, те са ясни и не се нуждаят от допълнителен коментар."


Тагове: НБЛ - жени, Хасково 2012, Елена Станкова
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи