Академик МГУ и Локомотив 93 завършиха с победи в регион Витоша


Академик МГУ и Локомотив 93 завършиха с победи в регион Витоша
24-03-2014 21:03

Академик МГУ и Локомотив 93 София записаха победи в последния кръг от група С от пролетния полусезон в регион Витоша за момчета до 12 години. В крайното класиране в групата Локомотив 93 и Спортни таланти НСА са с по 3 победи и загуба в крайното класиране, а Академик МГУ и Олимпия баскет – с по 2 победи и загуби. Последен без успех е отборът на Спартак МВР.

 

В мача си срещу Олимпия баскет Академик МГУ победи с резултат 63-54. Вторият пореден успех за Академик дойде след организирана игра, без открояване на никого и с разпределение на отговорността. Олимпия имаше преднина от 4 точки преди последната част, но след много силна последна четвърт (28-15) Академик МГУ обърна резултата и спечели. Тимът ще участва в зоните и има амбицията да играе финали – ако не успее в А турнира, то поне в В. 8 точки за победителите вкара Мирчев, а най-резултатен със 17 бе Богданов. За Олимпия 21 отбеляза Рангелов, а Атанасов – 12. В другата среща Локомотив 93 бе категоричен срещу последния в класирането Спартак МВР с резултат 58-34.

 

В група В от пролетния полусезон в последния кръг Септември се наложи над Ахил с 43-35, а вторият отбор на БУБА претърпя първо поражение след оспорван мач, завършил при 39-41 срещу Академик София. Първи е тимът на БУБА, следван от Академик София, Септември и Ахил в класирането.

 

БУБА пък спечели първата шестица, след като спечели дербито с Левски – прочетете ТУК.


РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕГИОН ВИТОША ЗА МОМЧЕТА (12), ГРУПА С

 

РЕЗУЛТАТИ ОТ РЕГИОН ВИТОША ЗА МОМЧЕТА (12), ГРУПА В

 

КЛАСИРАНЕ В РЕГИОН ВИТОША ЗА МОМЧЕТА (12), ГРУПА С

 

КЛАСИРАНЕ В РЕГИОН ВИТОША ЗА МОМЧЕТА (12), ГРУПА В

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Регион Витоша, момчета (12)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи