Ирландски мениджър идва в България за семинар за обучение и игра в чужбина


Ирландски мениджър идва в България за семинар за обучение и игра в чужбина
22-03-2014 16:12

На 17-и и 18-и май в София ще се проведе семинар с участието на ирландския мениджър Дермът Ръсел за подрастващи, които искат на получат образование и да играят баскетбол в чуждестранни университети и колежи.

 

Срещата с мениджъра ще се проведе в зала „Румен Пейчев” на стадион „Българска армия” в Борисовата градина. На нея ще присъстват гост-треньор, както и мениджърът Ръсел, които ще наблюдават и изготвят индивидуални профили с видео на записалите се играчи.

 

Семинарът ще бъде за момчета и момичета между 14 и 19 години, които искат да учат в чужбина с възможност за частична или пълна стипендия в САЩ, Канада, Великобритания, Италия или Португалия. Срещата за момчета ще бъде в събота (17-и май), а за момичета – в неделя (18-и май). Всяка от тях ще продължи около шест часа, като освен упражнения, ще има и игра с професионални съдии, за да може всеки да покаже възможностите си.

 

Цената за участие за всеки участник е 50 евро. Дермът Ръсел пристига в България по покана и със съдействието на ръководителя на катедра „Физическо възпитание и спорт” към УНСС Спас Ставрев. До момента 11 играчи са намерили място за развитие от проведен семинар в Лисабон, Португалия и 18 играчи от проби в Дъблин, Ирландия.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи