Дарин Великов: Плеймейкърският пост куца и на Рилски, и на Ямбол, везните ще бъдат изравнени


Дарин Великов: Плеймейкърският пост куца и на Рилски, и на Ямбол, везните ще бъдат изравнени
(сн. Ивайло Андреев)
29-11-2013 10:45

Дарин Великов предвижда равностоен мач между Ямбол и Рилски спортист днес, като според него домакинът има преимущество, защото ще бъде максимално мобилизиран. BGbasket.com потърси специалиста за прогнозите му за срещите от ТЕСИ НБЛ тази седмица, а ето какво очаква той:

 

Ямбол – Рилски спортист

Има едно напрежение между двата отбора в последните дни, което ще има ефект и върху мача. Според мен Ямбол ще излезе доста мобилизиран след скандалите с привличането на Уил Уокър. Сигурен съм, че това ще повлияе на атмосферата в залата. Везните ще бъдат изравнени. Плеймейкърският пост и в двата отбора куца, но давам леко преимущество на отбора на Ямбол заради домакинството и заради това, че ще има малко повече спортна злоба. В такива мачове обикновено отборът, който се чувства ощетен от нещо, обикновено надскача себе си. Смятам, че мачът ще е равностоен, но давам леко предимство на Ямбол.

 

Спартак Плевен – Левски

На отбора на Левски няма да му бъде никак лесно. Убеден съм, че отборът на Спартак ще направи максималното, което може. Пред собствена публика отборът от Плевен играе по-различно, но според мен ще бъде голяма изненада, ако Левски загуби. Гледах мача на Левски във Варна и мисля, че трудно ще допусне да изиграе такова гостуване втори път. Мисля, че Левски ще бъде победител.

 

Берое – Черноморец

Дерби от дъното на класирането. Берое имат възможност да се преборят за първа победа, такава очаква и отборът на Черноморец. Отборът от Бургас играе по-добре като гост, смятам че той е този с по-големи шансове да спечели мача, въпреки че ще бъде гост.

 

Лукойл Академик – Балкан

Мач, който според мен може да има всякакъв изход. Мисля, че в момента отборът на Лукойл все още търси себе си. С идването на новия треньор не видях нещо по-различно в стила и играта им. Този мач, който спечелиха срещу Апоел, според мен ги заблуди, защото беше изключително слаб мач на израелския отбор. Зависи доколко Балкан ще успеят да се възстановят от мача от четвъртък в ЕВРОХОЛД Балканска лига. Те имат по-къса скамейка, Ацо Тодоров използва по-малко играчи. Ще бъде оспорван мач, ще могат да се видят много хубави неща от играта. Все пак Лукойл Академик е домакин в Правец и смятам, че ще победи.

__________________ 

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe

 

Харесайте BGbasket.com във Фейсбук

 

Следвайте BGbasket.com в Туитър


Тагове: Дарин Великов, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи