Обновеният Левски 2014 гостува в Черна гора тази вечер


Обновеният Левски 2014 гостува в Черна гора тази вечер
01-12-2015 09:53

Днес от 19.00 часа Левски 2014 гостува в пореден мач от група В на SIGAL-UNIQA Балканска лига. "Сините" ще играят с черногорския Теодо и ще продължат битката за втория етап в надпреварата. Двубоят е от 19.00 часа и ще бъде излъчен по Sportmedia.tv.

 

Левскарите са с обновен състав, като от петицата, която започваше първите мачове на сезона, не остана никой. Това естествено ще даде шанс на младите, за да получат те игрово време и да могат да се развиват. Алекс Симеонов и Венци Петков вече имат достатъчно опит и ще трябва да са лидери на тима, в който сега доста минути ще получат играчи като Евгени Хаджирусев, Ивко Ивков и Йордан Минчев. Последният е може би най-интересното име от по-младите в състава и ще трябва да използва предстоящите месеци максимално добре.

 

Теодо от друга страна има достатъчно опитни състезатели в състава и ще се опита да използва това тази вечер. Тимът е в добра форма и играе доста здрав баскетбол, което може да е от голяма полза срещу по-младите съперници. Милош Джуришич и Машан Върбица са гардовата двойка на домакините и те ще се стремят да задават темпото и да поведат съотборниците си.


ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ ГРУПА В НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ГРУПА В НА SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ SIGAL-UNIQA БАЛКАНСКА ЛИГА

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Левски 2014
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи