Биографията на Майкъл Джордан бе представена официално пред публика


Биографията на Майкъл Джордан бе представена официално пред публика
(сн. Хеликон)
24-11-2015 13:13

Излязлата наскоро биография на най-великия в историята Майкъл Джордан бе представена официално у нас. Това стана в книжарница "Хеликон Витоша" в София, а датата и часът не бяха избрани случайно - 18.23 часа на 23 ноември.

 

На представянето думата взеха президентът на БФБ Георги Глушков, който е единственият българин играл в НБА, журналистите Николай Кръстев и Ивайло Герчев, които разказаха своите истории от допира с легендата Джордан, Константин Папазов - един от най-големите фенове, както и Жана Иванова - която е шеф на издателството „Жануа‘98“.

 

Всички гости разказаха интересни случки покрай Майкъл Джордан и възможностите, които са имали те да го видят. Накрая стана ясно и, че ще има опити легендата да бъде докаран в България, като Тити Папазов заяви, че се надява това да стане най-късно на 17 юли 2017 година, когато ще е неговият 50-годишен юбилей.

 

Георги Глушков пък обяви, че БФБ е закупила определена бройка от книгата с намерение да подари на всичките състезатели от националните отбори през следващото лято.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Майкъл Джордан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи