Деймиън Лилард изведе Портланд до шести пореден успех над ЛА Лейкърс (видео)


Деймиън Лилард изведе Портланд до шести пореден успех над ЛА Лейкърс (видео)
(сн. USA TodaySports)
23-11-2015 10:29

През близо 20,000 зрители в Лос Анджелис Деймиън Лилард даде висчко от себе си за Портланд като наниза 30 точки и направи 13 асистенции, а тимът му победи ЛА Лейкърс със 107-93 за шеста поредна победа на „езерняците“. Така до момента пиноерите са с актив 6-9, а Лейкърс продължава с негативната серия от 2 победи и цели 11 поражения. В момента те са на мач от миналогодишния си старт на сезона, който бе най-лош в историята на тима. Във вторник Блейзърс приема Чикаго, а Лейкърс гостува на Уориърс, които ще търсят задължителен успех, за да влязах в историята на НБА със старт на сезона от 16-0.

 

Си Джей МакКолъм отбеляза 19 точки, а с дабъл-дабъл от 17 точки и 11 борби Мейсън Плъмлий. По 10 реализираха Маурийс Харклес и Ал-Фарок Амину.


За ЛА Лейкърс над всички бе Джордан Кларксън с 19 точки, а Коби Браянт имше 18 точки за 32 минути игра. Данджело Ръсел (+9 борби) и Джулиус Рандъл записаха по 13 точки, като вторият овладя и 13 борби. Луи Уилиямс добави 14 точки.

 

Двубоят започна оспорвано, а след първата част Портланд бе напред 10 точки. Във втората Лейкърс изравни на няколко пъти, но не успя да обърне  и на полувремето изоставаше с 4 точки при 52-56. Пионерите запазиха аванс и през второто полувреме и заслужено стигнаха до успеха.  

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБА, Портланд Трейл Блейзърс, ЛА Лейкърс
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи