Оклахома Сити спря серията на Далас


Оклахома Сити спря серията на Далас
(USA Today)
23-11-2015 09:41

Оклахома Сити Тъндър спря серията от 6 поредни победи на Далас Маверикс, след като го победи драматично със 117-114 у дома. Гръмотевиците се върнаха в мача след двуцифрен дефицит през третата част, а Ръсел Уестбрук донесе победата на отбора си. С тази победа Оклахома Сити се приближи само на една от Далас – 8-6, а Маверикс са с 9-5.

 

Първите две части в мача бяха в полза на Оклахома Сити, който водеше с 8 точки на почивката. Далас започна второто полувреме страхотно и до средата на третата част успя бързо да натрупа аванс от десетина точки. Домакините обаче успяха да го стопят през същата част и да имат преднина и след нея. Всичко се реши в последните атаки, а в последните 63 секунди Ръсел Уестбрук вкара два ключови коша, за да изведе отбора си до победа.

 

Шестима баскетболисти на победителите завършиха с двуцифрен актив, като 31 точки плюс 11 асистенции записа Уестбрук, а с 16 и 9 борби завърши Серж Ибака. За Далас с 20 точки и по 6 борби и асистенции се отчете Дерън Уилямс, а 18 отбеляза Уесли Матюс.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Оклахома Сити, Далас, НБА
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи