Вижте победителите в конкурса на Free Media Group за септември


Вижте победителите в конкурса на Free Media Group за септември
07-10-2015 17:05

Известни са победителите за месец септември в конкурса за читателски материали на Free Media Group, част от която е и BGbasket.com.


На пощата на конкурса – konkurs.fmg@gmail.com, получихме интересни коментари по актуални теми от българския и световен спорт, най-добрите от които публикувахме. Благодарим на всички, които се включиха!

 

Жури, съставено от редакторите на сайтовете на Free Media Group, определи за носител на първа награда материала на Ивайло Арбалиев със заглавие „Равносметката след последния турнир от Шлема при мъжете”. Авторът на текста ще получи награда от 50 лв.

На второ място бе класиран друг материал, свързан с тенис – този на Илиян Василев, озаглавен "Кой ще спре Новак Джокович". Той носи на автора си и награда от 30 лв.

 

На трето място е Димитър Копаранов, който ни изпрати коментара „Александър Везенков - една сбъдната мечта”, и с това си спечели 20 лева.


И през настоящия месец очакваме Вашите материали по актуалните теми на спорта. Повече подробности и условията за участие в конкурса може да намерите ТУК.


Желаем Ви успех!

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Конкурс на Free Media Group
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи