Последен тест за кадетите (16) преди Европейското първенство


Последен тест за кадетите (16) преди Европейското първенство
(сн. Румен Рамунски)
03-08-2015 09:33

Днес националният отбор на България за кадети (16) предстои да изиграе последната си контролна среща преди домакинското им Европейското първенство в София.

 

Двубоят е от 18.30 часа в зала“Христо Ботев“, а кадетите ни ще се изправят срещу Швеция. Вчера тимът на Мануел Марков победи категорично Португалия в приятелска среща в зала "Триадица" (вижте ТУК). Двата отбора са в в една група в първата фаза на турнира и са първите пристигнали за надпреварата на наша земя.

 

Преди седмица българският тим изигра още две контроли в Самоков срещу връстниците си от Македония, където записа победа и загуба.

 

Европейското първенство за тази възраст в Дивизия В започва само след няколко дни в София - на 6 август (четвъртък) и ще продължи до 16-ти. На него ще участват 24 отбора, разпределени в четири групи по шест отбора, а двубоите ще се играят в три зали „Триадиаца“, „Универсиада“ и „Христо Ботев“. В първата фаза нашите са в група А, заедно с отборите на Румъния, Полша, Словакия, Дания и Шотландия. Португалия и Швеция пък са заедно в група D на надпреварата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (кадети 16)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи