Кадетите (16) излизат днес срещу Португалия в приятелска среща


Кадетите (16) излизат днес срещу Португалия в приятелска среща
(сн.БФБ)
02-08-2015 09:49

Националният отбор на България за кадети до 16 годишна възраст се готви усилено за предстоящото Еврпейско първенство у нас. Днес от 18.00 часа тимът ни ще изиграе контролна среща срещу националите на Португалия. Тимът им вече е в София и се готви за предстоящата надпревата, а двубоят ще се проведе в зала „Триадица“.

 

Утре тимът на Мануел Марков ще изиграе още една приятелска среща този път в зала „Христо Ботев“ срещу Швеция. Началният час на мача е 18.00 часа.

 

Преди седмица националите ни изиграха две контроли срещу връстниците си от Македония в Самоков, където в първия мач загубиха, а втория спечелиха с убедителна разлика.

 

Европейското първенство за тази възраст в Дивизия В започва само след няколко дни в София- на 6 август (четвъртък) и ще продължи до 16-ти. На него ще участват 24 отбора, разпредели в четири групи по шест отбора, а двубоите ще се играят в три зали „Триадиаца“, „Универсиада“ и „Христо Ботев“. В първата фаза нашите са в група А, заедно с отборите на Румъния, Полша, Словакия, Дания и Шотландия. Португалия и Швеция пък са заедно в група D на надпреварата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (кадети 16)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи