Нов треньор в школата на Шампион 2006


Нов треньор в школата на Шампион 2006
01-08-2015 16:01

Нов треньор започва работа в школата на Шампион 2006. Това е 25-годишният Христо Ангелов, който до преди това работеше в Септември 97.

 

Студентът е възпитаник на Спортното училище в град Плевен, а в момента завършва висшето си образование в Национална спортна академия със специалност ‚Треньор по баскетбол‘ . Той ще работи с 10 и 12-годишните деца в Шампион 2006. Клубът има добрата практика да работи със завършили студенти от Националната спортна академия, като освен него още една възпитаничка работи с децата в клуба - бивша националка Ирена Колева. Тя ще започне втората си година в клуба на Таня Гатева и Лъчезар Коцев. 

 

Освен работата като треньор в Шампион 2006 Христо ще започне да води и персонални тренировки за подрастващи като за това се обучава сам чрез чуждестранна литература по темата. 25-годишният студент работи три години с подрастващите в школата на „Септември 97“,  като бе помощник на Юлия Стоянова при девойки до 19 години,  които тази година спечелиха бронз в държавното първенство . Христо заяви пред нас, че има желание да се развие още повече в кариерата си като дори работи още от Септември заедно с треньор по лека атлетика Аля Климентинова за по-добрата физическа подготовка на децата. Двамата ще продължат да работят съвместно и сега.

 

Като състезател Христо Ангелов се е състезавал за кратко в мъжкия тим на Спартак Плевен и Чавдар Троян.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Шампион 2006, Христо Ангелов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи