Черно море казва за треньора до 15 август


Черно море казва за треньора до 15 август
31-07-2015 15:05 | chernomore.eu

"Работим сериозно по селекцията, като гледаме да не сгрешим и в същото време да се съобразим с финансовите параметри, които са по-малки от миналата година. Очертава се да имаме добър отбор, но всичко е в перспектива. Сега е латентен период, в който водим разговори с един, с втори, с трети, уточняваме нещата, не сме спрели да работим, но краен резултат ще съобщим по-късно". Това коментира пред клубния сайт вицепрезидентът на Черно море Порт Варна Симеон Варчев.

 

Варчев каза, че ръководството работи и по темата за треньор на отбора и допълни, че днес ще има среща с негов български колега, за да се види какви виждания има той. 

 

"Правим избора между българин, сърбин, македонец, даже двама американци има кандидати, но сме много внимателни защото треньорската длъжност в един отбор е много важна", посочи вицепрезидентът. Според него новият треньор на Черно море Порт Варна трябва да е трудолюбив, дисциплиниран, да има съвременни виждания за развитието на  играта, да има добри обноски, да е в добри, колегиални отношения с клуба и със състезателите. 

 

"До 10-15 август трябва да има треньор, може и по рано, а селекцията трябва да приключи до 15-20 август. Работим през септември месец да сме в Сърбия, това го правим традиционно няколко години поред и дава добри резултати. Изиграваме 3-4 мача с класни отбори", коментира още Варчев. Той обобщи, че между 10 и 12 трябва да са подготвителните мачове на отбора, за да е готов за първенството.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Порт Варна, Симеон Варчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи