Осем отбора се пускат в здрава битка за ЛаМаркъс Олдридж


Осем отбора се пускат в здрава битка за ЛаМаркъс Олдридж
(USA Today)
30-06-2015 17:04

ЛаМаркъс Олдридж ще е едно от най-горещите имена в НБА в началото на месец юли. От утре отборите в лигата могат да започват да водят преговори със свободни агенти, а суперзвездата вече има насрочени седем срещи и то още в първия ден.

Според информациите ЛА Лейкърс са си осигурили първата среща с тежкото крило, който има къща на юг от Лос Анджелис. След това той ще говори с представители и на Хюстън, Сан Антонио, Финикс, Далас, Торонто и Ню Йорк в този ред.

Олдридж знае прекрасно детайлите на офертата, която досегашният му отбор Портланд може да предложи, и затова няма нужда да се среща с Блейзърс.

Вероятно най-големият съперник на Портланд за Олдридж ще бъде Сан Антонио Спърс. Крилото неведнъж е изказвал адмирации към Тим Дънкан, а сега именно той ще присъства на срещата. Освен него там ще бъде и Тони Паркър, плюс естествено треньорът Грег Попович, което ще даде ясен знак на Олдридж.

Миналото лято Олдридж бе казал, че ще остане в Портланд, за да бъде запомнен като най-добрият играч в историята на клуба. Към края на сезона обаче той може би започна да се разколебава, тъй като клубът имаше доста проблеми с контузии и не можа да постигне добър резултат.

Ако Олдридж реши да напусне Портланд, то той ще изпусне близо 27 млн. долара, които би получил. Блейзърс могат да му предложат най-много пари и най-дълъг договор, което е плюсът за Пионерите.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЛаМаркъс Олдридж
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи