Младежите разбиха Косово във втората контрола


Младежите разбиха Косово във втората контрола
28-06-2015 16:07

Младежкият национален отбор на България записа категорична победа над Косово със 104-64 във втория контролен мач между отборите в Самоков. Това е и общо трета поредна победа за тима ни в подготовката за Европейското първенство, дивизия А в Италия. Следващите контроли на тима са на 2-ри и 3-ти юли срещу Румъния отново като домакин в „Арена Самоков”.

 

Серия от 5-0 за начало на срещата даде ранна преднина на отбора ни, който съумя да направи разликата двуцифрена до края на първия период. Серия от 11-2 до средата на втората десетка изведе България с цели 21 точки напред, а след много силна игра до почивката тимът ни беше с 28 точки напред. Разликата продължи да се увеличава и след почивката, като отборът ни напълно контролираше играта и победи с категоричния краен резултат.

 

Всички в състава на България за мача, с изключение на Симеон Лепичев, влязоха в игра и бяха на терена над 12 минути, отбелязвайки поне по 5 точки. Най-резултатни с по 16 бяха Кристиян Ставрев и Ангел Пейчинов, а 14 добави Румен Василев.


СТАТИСТИКА НА БЪЛГАРИЯ (20) ОТ МАЧА С КОСОВО (20)

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България (20)
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи