5 играчи от НБА, които могат да си тръгнат през лятото


5 играчи от НБА, които могат да си тръгнат през лятото
(USA Today)
28-05-2015 19:45

С наближаването на края на сезона в НБА неминуемо изниква въпроса с кои играчи ще се подсилят отборите през следващия сезон. Ако имате нюх и познания в баскетбола и вече знаете имената на следващите трансфери, можете да направите своите трансферни прогнози с Betfair залагания. А това са нашите предложения:

 

Брук Лопес (Бруклин Нетс)

Вероятен отбор – Ню Йорк Никс

Податливия на контузии Лопес има нужда да си гарантира договор с добри финансови параметри, защото знае, че няма гаранция докога ще може да играе. Никс имат пари и едва ли ще успеят да привлекат основните си цели като Гасол или Драгич. Освен това, Лопес би бил идеален партньор за Кармело Антъни и ще е много интересно да видим двамата заедно в атака.

 

Тобиас Харис (Орландо Меджик)

Вероятен отбор – Ню Йорк Никс

„Никс“ разполагат с около 28 милиона долара суми за заплати и определено ще са щедри. Харис безспорно е талантлив, но не проявява постоянство през сезона. Друга пречка е, че той може да се окаже на пътя на развитието на Арън Гордън в предни позиции. В отношенията му с клуба не става ясно колко висока оферта от Орландо може да го изкуши. Според американската преса той проявява сериозен интерес към Никс.

 

Демар Керъл (Атланта Хоукс)

Вероятен отбор: Детройт Пистънс

Ужасяващата контузия на коляното показа на Керъл колко преходен може да се окаже престоят му в НБА и за него би било важно да си осигури договор с добри параметри. Атланта едва ли ще предложат сума, няколко пъти по-голяма от заплащаното досега. От друга страна, Детройт най-вероятно няма да успеят да привлекат Джералд Грийн, така че Керъл може да се окаже добра утешителна награда.

 

Кевин Лав (Кливланд Кавалиерс)

Вероятен отбор: Лос Анжелис Лейкърс

Въпреки постоянните си вричания във вярност на Кавалиерс, той не звучи достатъчно убедителен. Името му се спряга като един от най-вероятните летни трансфери. Лейкърс имат нужда от преструктуриране на отбора си, а Лав е смятан за един от най-добрите тежки крила в лигата. Макар и да не изкара най-добрият си сезон, той със сигурност ще е цел на Лейкърс.

 

Ражон Рондо (Далас Маверикс)

Вероятен отбор: Лос Анджелис Лейкърс

Конфликтите с треньора Карлайл и мистериозната контузия на гърба, която получи сочат, че времето на Рондо в Далас изтича. Освен това, той не прави и най-добрият си сезон до момента. Събирането на двамата в един отбор може да се окаже и грешен ход,  тъй като двамата имат сходен стил на игра. Въпреки това, Лейкърс изглеждат отчаяни и ако желаят да се подсилят с Рондо, няма да имат сериозна конкуренция. 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи